

*
FERMENTOWANY 400 mg
S-allilocysteina (SAC) 0,1%
120 kapsułek
*
S-allilocysteina (SAC) to stabilny organiczny związek siarki.
Głównym źródłem SAC jest czosnek pospolity, którego główki zostały poddane procesowi fermentacji (czarny czosnek).
Preparat zawiera ekstrakt z czarnego czosnku standaryzowanego na 0,1% S-allilocysteiny.
Każda kapsułka zawiera 400 mg tego wyciągu.
Składniki: ekstrakt z fermentowanego czosnku pospolitego (Allium sativum) standaryzowany na 0,1% S-allilocysteiny, żelatyna (otoczka kapsułki).
Producent:
Medverita Group Paulina Schroeder
ul. Smolki 5/LU5
Kraków 30-513
Dzięki zastosowaniu odpowiednich procesów technologicznych w składach naszych preparatów nie występują substancje takie jak:
Bez syntetycznych substancji pomocniczych!
Bez konserwantów!
Bez aromatów i barwników!
Porcja zalecana do spożycia w ciągu dnia: 2 kapsułki dziennie, najlepiej w trakcie posiłku.
Porcja dzienna zawiera:
w tym:
S-allilocysteina - 0,8 mg
Zawartość netto: 120 kapsułek / 57,6 g
Masa kapsułki: 480 mg
Uwagi: nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Opis