
TREC MAGNUM 8000 4000g GAINER+ gratis
Opis
ZAAWANSOWANA ODŻYWKA NA MASĘ Z KREATYNĄ I OLEJEM MCT

- idealny dla hardgainerów
- przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej
- polepszone działanie dzięki kreatynie
MAGNUM 8000 to zaawansowany koncentrat odżywczy przeznaczony dla kulturystów, sportowców dyscyplin siłowych oraz osób aktywnych, dążących do zwiększenia masy ciała. Produkt zawiera starannie dobrane ilości zróżnicowanych węglowodanów, pełnowartościowych białek, oleju MCT oraz wysoką porcję monohydratu kreatyny.
MAGNUM 8000 zawiera proteiny, które przyczyniają się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Suplementacja 3 g kreatyny dziennie zwiększa wydolność fizyczną w przypadku następujących po sobie krótkich, bardzo intensywnych ćwiczeń fizycznych.
MAGNUM 8000 uzupełniono także o kompleks niezbędnych witamin.
DAWKOWANIE:
Jednorazową porcję preparatu – 75 g (2,5 miarki) rozpuścić w 250 ml wody lub mleka, używając do tego szejkera lub miksera. W zależności od zapotrzebowania należy stosować 3–4 porcji dziennie.
W dni treningowe: I porcja 1,5 godziny przed treningiem, II porcja do 0,5 godziny po treningu, pozostałe porcje pomiędzy posiłkami.
W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, pozostałe porcje pomiędzy posiłkami.
SKŁAD:
Multi CARB Matrix [maltodekstryny; dekstroza; skrobia modyfikowana (z jęczmienia)]; Mass PROTEIN Shot [koncentrat białka serwatkowego (z mleka); koncentrat białek mleka; kazeinian wapnia (z mleka)]; Energy BULLET [monohydrat kreatyny; olej MCT]; kakao w proszku dla smaku czekoladowego; regulator kwasowości dla smaku truskawkowego i gruszkowego – kwas cytrynowy; aromaty; substancje słodzące – sacharynian sodu, cyklaminian sodu; kompleks witamin [wit. C (kwas L-askorbinowy); niacyna (nikotynamid); wit. E (octan DL-alfa-tokoferylu); kwas pantotenowy (D-pantotenian wapnia); wit. B6 (chlorowodorek pirydoksyny); wit. B2 (ryboflawina); wit. B1 (monoazotan tiaminy); kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy); biotyna (D-biotyna); wit. B12 (cyjanokobalamina)]; barwnik dla smaku truskawkowego – czerwień koszenilowa; barwnik dla smaku karmelowo-waniliowego, bananowego, gruszkowego, advocat i masła orzechowego – beta-karoten, barwnik dla smaku masła orzechowego – karmel amoniakalny.
