
BIOTECH ISO WHEY ZERO 500g IZOLAT +25g gratis=525g
towar niedostępny





Opis

BIOTECH USA Iso Whey Zero 500g Biała czekolada
Biała czekolada
CZYSTOŚĆ PONAD WSZYSTKO
Iso Whey ZERO jest najczystszym izolatem białka serwatki (WPI) uzyskiwanym metodą CFM - mikrofiltracji przepływu krzyżowego, który naprawdę nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani dodaktowy cukru. Iso Whey ZERO, podobnie jak wszystkie produkty BioTech USA, składa się w 100 % z bezpiecznych, starannie dobranych składników.
NIEKTÓRZY LUBIĄ BYĆ SZCZUPLI
Bardzo wysoka wartość biologiczna białek sprawia, że Iso Whey ZERO jest absolutnie unikalnym produktem firmy BioTech USA. Idealny dla sportowców, którzy pragną rozbudować beztłuszczową masę mięśniową, ponieważ białka przyczyniają się do ich wzrostu i utrzymania.
KIEDY MÓWIMY ZERO, MAMY NA MYŚLI ZERO
Iso Whey ZERO naprawdę zawiera ZERO węglowodanów, ZERO tłuszczu i ZERO dodaktowy cukru. Nie zawiera bezużytecznych ani ukrytych składników odżywczych, które mogą być przechowywane w organizmie w postaci tłuszczu. Każda porcja zawiera tylko 22 g czystego białka budującego mięśnie.
WYSOKA ZAWARTOŚĆ BCAA, L-GLUTAMINY, EAA
Aminokwasy Iso Whey ZERO są produkowane ze starannie dobranych źródeł białka i idealnie nadają się do rozbudowy prawdziwych mięśni. Suplement ten jest bogaty w BCAA, EAA (niezbędne aminokwasy) oraz L-glutaminę, czyli najważniejsze aminokwasy do budowy beztłuszczowej masy mięśniowej.
SPOSÓB UŻYCIA
Wymieszać jedną porcję (25 g) Iso Whey Zero z 200 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Pić w trakcie posiłków dla zwiększonej podaży
Wartości odżywcze
Porcja 25g Ilość porcji w opakowaniu 20 Opakowanie 500g SKŁADNIKI AKTYWNE Iso Whey ZERO Zawartość jednej porcji zaw: Wartość energetyczna: 98 kcal Tłuszcz 0,24 g - w tym nasycone 0,13 g Węglowodany 0,72 g - w tym cukier 0,72 g Białko 21,4 g Sól 0,14 g
- ZASTOSOWANIE: Masa mięśniowa|Odchudzanie|Sporty Walki|Wydolność
- RODZAJ BIAŁKA: WPI
- ZAWARTOŚĆ BIAŁKA: 80g - 89.99g
- FORMA: Proszek
- waga opakowania: 0.5
Iso Whey ZERO jest najczystszym izolatem białka serwatki (WPI) uzyskiwanym metodą CFM - mikrofiltracji przepływu krzyżowego, który naprawdę nie zawiera laktozy, tłuszczy trans ani dodaktowy cukru.